Leif Uppsäll Holding AB

Uppsala län

Information

556687-2155 är organisationsnummer för bolaget Leif Uppsäll Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leif Uppsäll Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Leif Uppsäll Holding AB finns i.

Leif Uppsäll Holding AB har varit registrerat sedan 2005-10-06 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leif Uppsäll Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-28.

Leif Uppsäll Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Leif Uppsäll Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Leif Uppsäll Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-460760 eller genom brev på följande adress:
Skolv. 67, 749 60, Örsundsbro

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även arbeta med personal- och företagsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Leif Uppsäll Holding AB och det är Uppsäll, Sten Leif som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Uppsäll, Märta Katarina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Daun, Karl Leonard som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,