Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB

Uppsala län

Information

Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-02-15.

Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2005-11-04. Men sedan 2006-02-15 så har Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ö. Järnvägsg. 8, 745 37, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-29911.

Enköping arbetar för att bolag som Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva tränings- och friskvårdsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB och det är följande personer, Helgoson, Klas Torbjörn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Helgoson, Saara Marja som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallman, Jens Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB är 556689-5024.