TMR i Grillby AB

Uppsala län

Information

TMR i Grillby AB är ett företag som finns i Enköping. I TMR i Grillby AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergman, Jossi Juha Tapani som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Susanna Margareta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Färnlöf, Maria Helena som är född 1969 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TMR i Grillby AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå TMR i Grillby AB på telefon 070-7592828.

Bolaget skall bedriva markentreprenad, byggverksamhet, reparationer av fordon, handel med entreprenadmaskiner och fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är TMR i Grillby AB av bolagstypen Aktiebolag.

TMR i Grillby AB är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

TMR i Grillby AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-20 och TMR i Grillby AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-04-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TMR i Grillby AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

TMR i Grillby AB har 556696-6452 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.