Mera form Enköping AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av djurfoder, försäljning och uthyrning av djurtillbehör, fastighetsförvaltning, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mera form Enköping AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Mera form Enköping AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2006-03-07 så skapades Mera form Enköping AB och bolaget är har F-skattsedel Mera form Enköping AB har haft det sedan 2006-03-30.

Mera form Enköping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-06

556699-1427 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Mera form Enköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Mera form Enköping AB så går det att nå dem via telefon på 0171-412175 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mera form Enköping AB är Eriksson, Anders Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Susanne Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ericsson, Patrik Lennart som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .