RRS Ruben Johansson AB

Uppsala län

Information

RRS Ruben Johansson AB är en verksamhet som finns i Enköping. I RRS Ruben Johansson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Ruben Torbjörn som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorell, Sofia Margareta Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RRS Ruben Johansson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RRS Ruben Johansson AB på telefon 0171-81284.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom bygg och anläggning, idka transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är RRS Ruben Johansson AB av bolagstypen Aktiebolag.

RRS Ruben Johansson AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RRS Ruben Johansson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-17 och RRS Ruben Johansson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RRS Ruben Johansson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

RRS Ruben Johansson AB har 556699-8000 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.