Orcam Systems AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Orcam Systems AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Orcam Systems AB är ett av dem. Statusen för Orcam Systems AB är att Bolaget är aktivt.

Orcam Systems AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-04-04. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Orcam Systems AB ska trivas.

Orcam Systems AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-11. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva utveckling, marknadsföring och försäljning av GPS-mottagare, radiokommunikationsprodukter och andra elektronikkomponenter för telematik, positionering och navigering. Import och export av elektronisk utrustning för telematik, positionering och navigering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Orcam Systems AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-11.

Idag är Orcam Systems AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Orcam Systems AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8764541.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Orcam Systems AB är Pettersson, Hans Ove som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsson, Lena Ann-Charlotte Kristin som är född 1957 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Orcam Systems AB har 556701-4443 som sitt organisationsnummer.