Mats och Mickes Transport och Entreprenad AB

Uppsala län

Information

Mats och Mickes Transport och Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Mats och Mickes Transport och Entreprenad AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mats och Mickes Transport och Entreprenad AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2006-04-12.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hacksta Ännesta 16, 749 51, Grillby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats och Mickes Transport och Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6877275.

Enköping arbetar för att företag som Mats och Mickes Transport och Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mats och Mickes Transport och Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Föremålet för bolagets verksamhet är godstransporter och mark- entreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mats och Mickes Transport och Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats och Mickes Transport och Entreprenad AB och det är följande personer, Töyrä, Lars Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Helmer, Lars Evald som är född 1942 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Mats och Mickes Transport och Entreprenad AB är 556702-0010.