Heminredning As time goes by- AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Heminredning As time goes by- AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Heminredning As time goes by- AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Heminredning As time goes by- AB är momsregistrerat sedan2006-05-11 och har organisationsnummer 556702-3782.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-52278991 alternativt besöka eller skicka post till Heminredning As time goes by- AB på följande adress Kungs-Husby Strandby 8, 645 93, Strängnäs.

Heminredning As time goes by- AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-05-11.

I Heminredning As time goes by- AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Kleverman, Märta Helen som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel inom heminredning, förvalta värdepapper, bedriva konsulttjänster inom utbildning och företagsledning samt därmed förenlig verksamhet.