Stellakliniken AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Stellakliniken AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stellakliniken AB är ett av dem. Statusen för Stellakliniken AB är att Bolaget är aktivt.

Stellakliniken AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-05-30. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stellakliniken AB ska trivas.

Stellakliniken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom hälso- och sjukvård samt kosmetik, finansiering och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stellakliniken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är Stellakliniken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Stellakliniken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-134900.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stellakliniken AB är Landgren, Lars Anders som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Landgren, Linn Elisabeth som är född 1972 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Stellakliniken AB har 556704-8599 som sitt organisationsnummer.