Metlab Fastigheter AB

Uppsala län

Information

Metlab Fastigheter AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Metlab Fastigheter AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Metlab Fastigheter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Metlab Fastigheter AB har haft sedan 2007-07-30. Metlab Fastigheter AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Metlab Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fjärdhundrag. 68, 745 31, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-85860.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Metlab Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Metlab Fastigheter AB har idag 556706-6377 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Metlab Fastigheter AB

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Metlab Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Månsson, Björn Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bengt Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lars Gustaf som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sund, Eric Andreas som är född 1973 och har titeln Revisor, Westling, Mats Harry som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.