ENAB Försäljnings AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och ENAB Försäljnings AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och ENAB Försäljnings AB är ett av dem. Statusen för ENAB Försäljnings AB är att Bolaget är aktivt.

ENAB Försäljnings AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-07-07. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som ENAB Försäljnings AB ska trivas.

I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reklamförsäljning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ENAB Försäljnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-16.

Idag är ENAB Försäljnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med ENAB Försäljnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-468155.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Tipner, Lars Roland Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med ENAB Försäljnings AB är af Jochnick, Jonas Gustaf Albert A som är född 1948 och har titeln VD, af Jochnick, Jonas Gustaf Albert A som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tipner, Lars Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Millde, Torbjörn William som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydberg, Carina Linnéa som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln RevisorBoive, Johanna Katarina som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

ENAB Försäljnings AB har 556707-4488 som sitt organisationsnummer.