SKB Projekt AB

Uppsala län

Information

SKB Projekt AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där SKB Projekt AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. SKB Projekt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SKB Projekt AB har haft sedan 2006-10-26. SKB Projekt AB har funnits sedan och 2006-11-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SKB Projekt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sparrsätra Torgesta 7, 745 95, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är SKB Projekt AB Privat, ej börsnoterat.

SKB Projekt AB har idag 556709-9428 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för SKB Projekt AB

Bolaget skall utöva bygg- & projektledning inom bygg- & fastighetsbranschen samt därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter.

I SKB Projekt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergqvist, Sven Kenneth som är född 1960 och har titeln VD, Bergqvist, Sven Kenneth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karppinen, Tarja Päivikki som är född 1966 och har titeln Suppleant, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .