Kroggruppen Enköping AB

Uppsala län

Information

Kroggruppen Enköping AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Kroggruppen Enköping AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kroggruppen Enköping AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Kroggruppen Enköping AB har funnits sedan och 2006-11-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kroggruppen Enköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ågatan 29, 745 31, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-29004.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kroggruppen Enköping AB Privat, ej börsnoterat.

Kroggruppen Enköping AB har idag 556711-0035 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kroggruppen Enköping AB

Bolaget ska bedriva restaurang- och nattklubbsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Kroggruppen Enköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyqvist, Gertrud Camilla som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterlund, Ulf Peter som är född 1978 och har titeln Suppleant, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .