Buråker Fastigheter Romberga AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Buråker Fastigheter Romberga AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Buråker Fastigheter Romberga AB är ett av dem. Statusen för Buråker Fastigheter Romberga AB är att Bolaget är aktivt.

Buråker Fastigheter Romberga AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-25. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Buråker Fastigheter Romberga AB ska trivas.

Buråker Fastigheter Romberga AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Buråker Fastigheter Romberga AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är Buråker Fastigheter Romberga AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Buråker Fastigheter Romberga AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-441305.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Buråker Fastigheter Romberga AB är Buråker, Sven Erling som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Buråker, Christian Erling som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Margareta Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Rendert, Stig Johan som är född 1965 och har titeln Revisor, Copia Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Buråker Fastigheter Romberga AB har 556711-7360 som sitt organisationsnummer.