Ulf Ingelson Consulting AB

Uppsala län

Information

556711-9218 är organisationsnummer för företaget Ulf Ingelson Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Ingelson Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Ulf Ingelson Consulting AB finns i.

Ulf Ingelson Consulting AB har varit registrerat sedan 2006-09-27 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Ingelson Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-26.

Ulf Ingelson Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ulf Ingelson Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ulf Ingelson Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-473016 eller genom brev på följande adress:
Ekolsundsv. 15, 749 50, Ekolsund

Bolaget ska bedriva tekniska konsultationer inom bygg- och oljebranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Ingelson Consulting AB och det är Ingelson, Ulf Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingelson, Elisabeth Briquetta Roeck som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Sven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,