Ron & Ron AB

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter Ron & Ron AB. Det finns flera företag som liknar Ron & Ron AB i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ron & Ron AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-11 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 2006-10-30 så har Ron & Ron AB varit registrerat och sedan 2007-02-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ron & Ron AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Ron & Ron AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gesällg. 9, 745 39, Enköping. Vi ni istället prata med Ron & Ron AB så kan ni göra det på .

Bolagets skall bedriva import, export och konsultationer gällande serviceverkstads- i huvudsak bilservice,- data, och golfutrustning samt datorer och CD-spelare, leksaker, kläder, skor, textilier och lantbruksförnödenheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jonsheden, Joakim Ronald Mickael som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Jonsheden, Per Olov Ronald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsheden, Helle Elisabeth Maria som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Jonsheden, Joakim Ronald Mickael .

Ron & Ron AB har 556714-0958 som sitt organisationsnummer.