Colding Konsult AB

Uppsala län

Information

Colding Konsult AB är ett företag som finns i Enköping. I Colding Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Colding, Ing-Marie Carina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Parming, Bobby Carl Gunnar som är född 1974 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Colding Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Colding Konsult AB på telefon 070-4404493.

Bolaget ska bedriva konsulttjänster inom redovisning och administration samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Colding Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Colding Konsult AB är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Colding Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-15 och Colding Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Colding Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Colding Konsult AB har 556714-1154 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.