Klob AB

Uppsala län

Information

Klob AB är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Klob AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Klob AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-16.

Klob AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2006-10-31. Men sedan 2007-01-04 så har Klob AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klob AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50126090.

Enköping arbetar för att bolag som Klob AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Klob AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och applikationsutveckling, samt därtill hörande kringtjänster, främst riktad mot skolor och skoladministration.

Firmatecknare för Klob AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klob AB och det är följande personer, Svensson, Sven-Erik Andreas som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Eng, Ann Josefine som är född 1985 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Klob AB är 556714-1303.