Bilgruppen - Bilia Personbilar AB

Uppsala län

Information

Bolagets verksamhetsföremål är att, direkt eller genom dotter- bolag: 1.Bedriva handel och distribution avseende transportmedel, 2.Sälja till produkterna hörande reservdelar, tillbehör, drivmedel och tilläggstjänster. 3.Bedriva tillhörande service och verkstadsrörelse, 4.Driva med ovanstående rörelseslag förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bilgruppen - Bilia Personbilar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Bilgruppen - Bilia Personbilar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2006-11-23 så skapades Bilgruppen - Bilia Personbilar AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556716-0378 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Bilgruppen - Bilia Personbilar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Bilgruppen - Bilia Personbilar AB så går det att nå dem via telefon på 0171-33385 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Karlsson, Conny Sven Erik -Schenning, Jan Åke Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Karlsson, Conny Sven Erik -Schenning, Jan Åke Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bilgruppen - Bilia Personbilar AB är Karlsson, Conny Sven Erik som är född 1956 och har titeln Extern VD, Schenning, Jan Åke som är född 1960 och har titeln Extern vice VD, Avander, Per Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Rolf Conny som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Rolf Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorBertén, Lars Göran Gustaf som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .