Krister Hagelin Taxi Team AB

Uppsala län

Information

Krister Hagelin Taxi Team AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Krister Hagelin Taxi Team AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Krister Hagelin Taxi Team AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Krister Hagelin Taxi Team AB har haft sedan 2007-01-04. Krister Hagelin Taxi Team AB har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Krister Hagelin Taxi Team AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fjärilsstigen 54, 749 45, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-441429.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Krister Hagelin Taxi Team AB Privat, ej börsnoterat.

Krister Hagelin Taxi Team AB har idag 556716-7571 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Krister Hagelin Taxi Team AB

Bolaget ska bedriva taxirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Krister Hagelin Taxi Team AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagelin, Åke Krister som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Groth, Barbro Annika som är född 1951 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .