Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB

Uppsala län

Information

556716-8140 är organisationsnummer för verksamheten Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB finns i.

Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB har varit registrerat sedan 2006-12-04 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-08.

Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3404007 eller genom brev på följande adress:
Mång. 7, 749 44, Enköping

Bolaget ska bedriva byggnation, mattläggning och plattsättning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB och det är Andersson, Nils Lars-Göran som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kjell Oskar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,