GWIN Fastigheter AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, aktieförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GWIN Fastigheter AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är GWIN Fastigheter AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2006-12-06 så skapades GWIN Fastigheter AB och verksamheten är har F-skattsedel GWIN Fastigheter AB har haft det sedan 2010-04-02.

GWIN Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-01

556717-0237 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är GWIN Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med GWIN Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 0171-20420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom GWIN Fastigheter AB är Sahlberg, Anders Verner som är född 1963 och har titeln Extern VD, Winkvist, Gunnar Eugén som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Winkvist, Eva Lena som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .