Mälardalens Flytt & Transport AB

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter Mälardalens Flytt & Transport AB. Det finns flera företag som liknar Mälardalens Flytt & Transport AB i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2006-12-11 så har Mälardalens Flytt & Transport AB varit registrerat. Idag är Mälardalens Flytt & Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Mälardalens Flytt & Transport AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Mälardalens Flytt & Transport AB så kan ni göra det på 018-189000.

Bolaget skall bedriva vägtransport av gods, flyttningar, bud, städningar samt skogmark-, riv & byggentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olofsson, Martin Olof som är född 1967 och har titeln VD, Olofsson, Martin Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Hans-Peter som är född 1956 och har titeln Suppleant, Piironen, Raija Marjatta som är född 1951 och har titeln Revisor, RP Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Mälardalens Flytt & Transport AB har 556717-2241 som sitt organisationsnummer.