Björklidenhus Produktion AB

Uppsala län

Information

Björklidenhus Produktion AB är en verksamhet som finns i Enköping. I Björklidenhus Produktion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomster, Karl Jan-Olov som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Gerd Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomster, Madelein Emma Sofie som är född 1986 och har titeln Suppleant, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Björklidenhus Produktion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Björklidenhus Produktion AB på telefon 0171-471040.

Bolaget skall bedriva tillverkning av prefabricerade hus, tillverkning och försäljning av takstolar och takluckor, förädling och försäljning av trävaror, jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Björklidenhus Produktion AB av bolagstypen Aktiebolag.

Björklidenhus Produktion AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Björklidenhus Produktion AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-28 och Björklidenhus Produktion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Björklidenhus Produktion AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Björklidenhus Produktion AB har 556721-0801 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.