Jerker Antoni Musik Enköping AB

Uppsala län

Information

Jerker Antoni Musik Enköping AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Jerker Antoni Musik Enköping AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jerker Antoni Musik Enköping AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Jerker Antoni Musik Enköping AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Jerker Antoni Musik Enköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Jerker Antoni Musik Enköping AB Privat, ej börsnoterat.

Jerker Antoni Musik Enköping AB har idag 556721-8176 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jerker Antoni Musik Enköping AB

Bolaget skall bedriva försäljning av musikinstrument och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

I Jerker Antoni Musik Enköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Englund, Alf Örjan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Alsterstål Englund, Helena Viola som är född 1960 och har titeln Suppleant, Söderlind, Per Jonas Christer som är född 1952 och har titeln Revisor, Bäcklund & Partners Revision KB som är född och har titeln Revisor, .