Haga Slott Fastighets AB

Uppsala län

Information

Haga Slott Fastighets AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Haga Slott Fastighets AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Haga Slott Fastighets AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Haga Slott Fastighets AB har haft sedan 2007-06-14. Haga Slott Fastighets AB har funnits sedan och 2007-06-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Haga Slott Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till SKOKLOSTERVÄGEN 91, 746 96, Skokloster men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 018-386100.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Haga Slott Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Haga Slott Fastighets AB har idag 556721-9802 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Haga Slott Fastighets AB

Bolaget ska förvalta handelsbolaget Notholmen HB samt därmed förenlig verksamhet.

I Haga Slott Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Kjell Ingmar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Anna Viktoria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Andreasson, Lars-Åke som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisorssuppleant, Olsson, Bengt Michael som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .