Soulsgarden AB

Uppsala län

Information

Soulsgarden AB är ett bolag som finns i Enköping. I Soulsgarden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hådén, Olof Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungqvist, Mari Ingela som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jansson, Sari Susanna som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Soulsgarden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Soulsgarden AB på telefon 0171-440199.

Bolaget ska bedriva kursverksamhet, bed and breakfast, utbildning och konsultationer inom hälsa, coaching, terapi och frigörande dans samt import och försäljning av varor och produkter inom sagda områden samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Soulsgarden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Soulsgarden AB är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Soulsgarden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-03 och Soulsgarden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Soulsgarden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Soulsgarden AB har 556724-0816 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.