Tillingehus AB

Uppsala län

Information

Tillingehus AB är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Tillingehus AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tillingehus AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-05-31.

Tillingehus AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2007-02-22. Men sedan 2007-05-31 så har Tillingehus AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tillinge Skogshäll 1, 745 94, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tillingehus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-448067.

Enköping arbetar för att bolag som Tillingehus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tillingehus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget ska bedriva försäljning och import av present-, promotion- och reklamartiklar till företag och detaljhandel samt konsultverksamhet inom samma område, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tillingehus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tillingehus AB och det är följande personer, Ek, Lars-Olof som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Borén, Sven Håkan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Agerson, Kjell Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tillingehus AB är 556724-4958.