Trannel Livs AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Trannel Livs AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Trannel Livs AB är ett av dem. Statusen för Trannel Livs AB är att Bolaget är aktivt.

Trannel Livs AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-01. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Trannel Livs AB ska trivas.

Trannel Livs AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trannel Livs AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är Trannel Livs AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Trannel Livs AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-414520.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Trannel Livs AB är Wirsäll, Lennart Christer som är född 1969 och har titeln VD, Wirsäll, Lennart Christer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wirsäll, Anna-Mia Pernilla som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Revisor, Finnberg, Annelie Helena Margareta som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Trannel Livs AB har 556724-8538 som sitt organisationsnummer.