Joniseringteknik & Ventilation i Sverige AB

Uppsala län

Information

556727-5713 är organisationsnummer för företaget Joniseringteknik & Ventilation i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Joniseringteknik & Ventilation i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Joniseringteknik & Ventilation i Sverige AB finns i.

Joniseringteknik & Ventilation i Sverige AB har varit registrerat sedan 2007-04-02 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Joniseringteknik & Ventilation i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

Joniseringteknik & Ventilation i Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Joniseringteknik & Ventilation i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Joniseringteknik & Ventilation i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-419108 eller genom brev på följande adress:
Gesällg. 9, 745 39, Enköping

Bolaget ska bedriva försäljning, installation, anpassning och utförande av löpande service av joniseringssystem för ventilationsanläggningar ävensom idka därmed förenlig verk- samhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Joniseringteknik & Ventilation i Sverige AB och det är Svedlund, Sven Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Ove Lennart som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lindholm, Bengt Folke som är född 1943 och har titeln Revisor, BL-Revision Bengt Lindholm som är född och har titeln Revisor,