PJB Business AB (Ica Maxi)

Uppsala län

Information

PJB Business AB (Ica Maxi) hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där PJB Business AB (Ica Maxi) finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. PJB Business AB (Ica Maxi) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket PJB Business AB (Ica Maxi) har haft sedan 2007-05-17. PJB Business AB (Ica Maxi) har funnits sedan och 2007-05-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PJB Business AB (Ica Maxi) så kan ni göra det genom att skicka er post till Vagnsg. 3, 745 37, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-415600.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är PJB Business AB (Ica Maxi) Privat, ej börsnoterat.

PJB Business AB (Ica Maxi) har idag 556727-9368 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Borg, Ulf Johan Peter är den som för stunden ansvarar för PJB Business AB (Ica Maxi)

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detalj- handelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

I PJB Business AB (Ica Maxi) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borg, Ulf Johan Peter som är född 1957 och har titeln VD, Borg, Ulf Johan Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Ulf Patrik som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Erik Eskil Ronny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Ulla Mariana som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorJansson, Sari Susanna som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .