kollamasken AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och kollamasken AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och kollamasken AB är ett av dem. Statusen för kollamasken AB är att Bolaget är aktivt.

kollamasken AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-15. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som kollamasken AB ska trivas.

kollamasken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall försälja material för biomedicinska analyser och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att kollamasken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16.

Idag är kollamasken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med kollamasken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-441150.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med kollamasken AB är Ljungström, Britt Louise Elisabet som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungström, Karl Mikael Vallentin som är född 1962 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

kollamasken AB har 556729-7915 som sitt organisationsnummer.