Våghuset Sweden AB

Uppsala län

Information

Våghuset Sweden AB är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Våghuset Sweden AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Våghuset Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-13.

Våghuset Sweden AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2007-05-24. Men sedan 2007-09-13 så har Våghuset Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gryta-Säva 27, 749 63, Örsundsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Våghuset Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0708-555556.

Enköping arbetar för att företag som Våghuset Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Våghuset Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget importera och sälja vågar och tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Våghuset Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Våghuset Sweden AB och det är följande personer, Asikainen, Pentti som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kandeman, Acke Arthur Emanuel som är född 1942 och har titeln Suppleant, Alexandersson, Johan Örjan som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Våghuset Sweden AB är 556730-4851.