Sadeldoktorn AB

Uppsala län

Information

556730-5320 är organisationsnummer för företaget Sadeldoktorn AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sadeldoktorn AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Sadeldoktorn AB finns i.

Sadeldoktorn AB har varit registrerat sedan 2007-05-24 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sadeldoktorn AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

Sadeldoktorn AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sadeldoktorn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sadeldoktorn AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7209415 eller genom brev på följande adress:
Torstuna-Brunna Skola 4, 749 72, Fjärdhundra

Aktiebolagets verksamhet ska vara att importera och försälja hästartiklar, konsultation inom hästverksamhet samt utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Sadeldoktorn AB och det är Inserte Queiro, Jaime som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anna-Carin Birgitta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Agerson, Kjell Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,