Lifco Dental International AB

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter Lifco Dental International AB. Det finns flera företag som liknar Lifco Dental International AB i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lifco Dental International AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-11-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 2007-05-31 så har Lifco Dental International AB varit registrerat och sedan 2007-11-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lifco Dental International AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Lifco Dental International AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Verkmästareg. 1, 745 39, Enköping. Vi ni istället prata med Lifco Dental International AB så kan ni göra det på 0171-478450.

Bolaget ska ha till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt tillhandahålla, sälja och marknadsföra varor och tjänster huvudsakligen inom tandvårdsområdet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Waldemarson, Per Wilhelm som är född 1977 och har titeln Extern VD, Knagenhielm-Karlsson, Nils Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Carl-Gustav Folke som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Samuelsson, Anders Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Virtanen, Kimmo Sakari som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorNihlén, Anders Jan-Hugo som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Knagenhielm-Karlsson, Nils Fredrik -Samuelsson, Anders Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Lifco Dental International AB har 556730-9710 som sitt organisationsnummer.