Valja-Mi AB

Uppsala län

Information

Valja-Mi AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Valja-Mi AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Valja-Mi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Valja-Mi AB har haft sedan 2007-09-20. Valja-Mi AB har funnits sedan och 2007-09-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Valja-Mi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Eriksg. 21, 749 35, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-37330.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Valja-Mi AB Privat, ej börsnoterat.

Valja-Mi AB har idag 556731-9552 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Valja-Mi AB

Bolaget skall bedriva handel med konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

I Valja-Mi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Valgeborg Mäkinen, Jari Harry som är född 1956 och har titeln VD, Valgeborg, Eva Marie som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Valgeborg Mäkinen, Jari Harry som är född 1956 och har titeln Suppleant, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .