Take lead AB

Uppsala län

Information

556732-1384 är organisationsnummer för företaget Take lead AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Take lead AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Take lead AB finns i.

Take lead AB har varit registrerat sedan 2007-06-20 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Take lead AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-13.

Take lead AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Take lead AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Take lead AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-27945 eller genom brev på följande adress:
Mossv. 12, 749 42, Enköping

Föremålet för bolagets verksamhet är att utöva och tillhandahålla konsulttjänster i IT-branschen såsom att arbeta med systemering, programering, utredningsarbete och projektledning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Take lead AB och det är Andersson, Ylva Carolina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jens Åke som är född 1966 och har titeln Suppleant, Laurin, Hans Göte Ragnar som är född 1964 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,