Westham Pukeko AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet, hundvård, hunddagis och dressyrkurser för hundar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Westham Pukeko AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Westham Pukeko AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2007-06-25 så skapades Westham Pukeko AB och bolaget är har F-skattsedel Westham Pukeko AB har haft det sedan 2007-07-30.

Westham Pukeko AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-03

556732-3844 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Westham Pukeko AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Westham Pukeko AB så går det att nå dem via telefon på 0171-32900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Westham Pukeko AB är Hamilton, Lewis Simon Rudland som är född 1958 och har titeln VD, Hamilton, Lewis Simon Rudland som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Parus, Stefan Brian som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin Hamilton, Maria Cecilia E som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor.