BJM-Mats Björkman Management AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och BJM-Mats Björkman Management AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BJM-Mats Björkman Management AB är ett av dem. Statusen för BJM-Mats Björkman Management AB är att Bolaget är aktivt.

BJM-Mats Björkman Management AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-11. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BJM-Mats Björkman Management AB ska trivas.

BJM-Mats Björkman Management AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsulting inom företagsledning, försäljning och marknadsföring samt därmed förenlig verksmahet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BJM-Mats Björkman Management AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är BJM-Mats Björkman Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med BJM-Mats Björkman Management AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2872700.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BJM-Mats Björkman Management AB är Björkman, Mats Kenneth Markus som är född 1965 och har titeln VD, Björkman, Mats Kenneth Markus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Bernt Gustav som är född 1945 och har titeln Suppleant, Agerson, Kjell Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

BJM-Mats Björkman Management AB har 556734-6662 som sitt organisationsnummer.