Bilskadeforum i Kungsängen AB

Uppsala län

Information

Bilskadeforum i Kungsängen AB är ett bolag som finns i Enköping. I Bilskadeforum i Kungsängen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Sören Steen som är född 1953 och har titeln VD, Carlsson, Sören Steen som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillerstig, Lars Arne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Magnus Gustaf som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Schenström, Rolf Åke Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Slightam, David John som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotEngström Roxendal, Sven Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bilskadeforum i Kungsängen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bilskadeforum i Kungsängen AB på telefon 08-58011600.

Bolaget skall bedriva bilplåtreparationer, billackering, hyrbilsverksamhet, bilglasreparationer och bilglasbyten, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bilskadeforum i Kungsängen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bilskadeforum i Kungsängen AB är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bilskadeforum i Kungsängen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-04 och Bilskadeforum i Kungsängen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bilskadeforum i Kungsängen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Carlsson, Sören Steen

Bilskadeforum i Kungsängen AB har 556736-0002 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.