ZOBER MÅLERI AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och ZOBER MÅLERI AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ZOBER MÅLERI AB är ett av dem. Statusen för ZOBER MÅLERI AB är att Bolaget är aktivt.

ZOBER MÅLERI AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-03. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ZOBER MÅLERI AB ska trivas.

ZOBER MÅLERI AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva måleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ZOBER MÅLERI AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är ZOBER MÅLERI AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med ZOBER MÅLERI AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7695445.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med ZOBER MÅLERI AB är Bergqvist, Knut Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Torsson, Hans Gerry som är född 1971 och har titeln Suppleant, Agerson, Kjell Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

ZOBER MÅLERI AB har 556736-9441 som sitt organisationsnummer.