Khipu Management & Consulting AB

Uppsala län

Information

Khipu Management & Consulting AB är en verksamhet som finns i Enköping. I Khipu Management & Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckström, Erik Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kihlgren Knutsson, Annika Elisabet som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Khipu Management & Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Khipu Management & Consulting AB på telefon 070-3632959.

Bolaget ska bedriva försäljning av ekonomiska konsultationer, redovisningstjänster samt managementuppdrag samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även förvalta aktier, annan lös egendom, fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Khipu Management & Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Khipu Management & Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Khipu Management & Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-01-17 och Khipu Management & Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-01-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Khipu Management & Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Khipu Management & Consulting AB har 556737-8566 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.