Negahok i Til AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Negahok i Til AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Negahok i Til AB är ett av dem. Statusen för Negahok i Til AB är att Bolaget är aktivt.

Negahok i Til AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-13. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Negahok i Til AB ska trivas.

Negahok i Til AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-24. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet och utbildning inom IT såsom it-säkerhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Negahok i Til AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-24.

Idag är Negahok i Til AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Negahok i Til AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6499221.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Negahok i Til AB är Ahlström, Per Åke Erik som är född 1975 och har titeln VD, Ahlström, Per Åke Erik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Dick Åke Tommy som är född 1947 och har titeln Suppleant, Artvin, Per som är född 1969 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 3 AB som är född och har titeln Revisor, .

Negahok i Til AB har 556737-9184 som sitt organisationsnummer.