Bokföringsbyrån i Enköping AB

Uppsala län

Information

556739-0793 är organisationsnummer för företaget Bokföringsbyrån i Enköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bokföringsbyrån i Enköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Bokföringsbyrån i Enköping AB finns i.

Bokföringsbyrån i Enköping AB har varit registrerat sedan 2007-09-28 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bokföringsbyrån i Enköping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-11.

Bokföringsbyrån i Enköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bokföringsbyrån i Enköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bokföringsbyrån i Enköping AB så kan ni göra det på telefon genom 073-1703040 eller genom brev på följande adress:
Ågatan 15 B, 749 35, Enköping

Bolagets verksamhet ska vara att bolaget ska utföra konsulttjänster inom redovisning, ekonomi- och organisation samt juridik och skatter, äga och förvalta värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även handla med bildelar, begagnade bilar samt reparationer av bilar och därmed förelig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bokföringsbyrån i Enköping AB och det är Unnerstedt, Jenny Christina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Unnerstedt, Erik Örjan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sjödén, Dan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Sund, Eric Andreas som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,