Kolarviks Sten & Trädgård AB

Uppsala län

Information

Kolarviks Sten & Trädgård AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Kolarviks Sten & Trädgård AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kolarviks Sten & Trädgård AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kolarviks Sten & Trädgård AB har haft sedan 2008-01-11. Kolarviks Sten & Trädgård AB har funnits sedan och 2008-01-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kolarviks Sten & Trädgård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sandg. 5, 749 35, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-152121.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kolarviks Sten & Trädgård AB Privat, ej börsnoterat.

Kolarviks Sten & Trädgård AB har idag 556739-4415 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Kolarviks Sten & Trädgård AB

Bolaget skall bedriva mark- och anläggningsarbeten, sten- och plattläggning och enklare byggnadsarbeten, butiksförsäljning med byggnadsmaterial, marksten och plattor samt verktyg, arbetskläder och skyddsutrustning och bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Kolarviks Sten & Trädgård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kent Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Pär Niklas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Perttunen, Pia Elisabeth som är född 1980 och har titeln Suppleant, Välkky, Nina Irina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Jansson, Sari Susanna som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.