Dalelvsbyn AB

Uppsala län

Information

Bolaget ska projektera, bygga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dalelvsbyn AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Dalelvsbyn AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2007-11-01 så skapades Dalelvsbyn AB och bolaget är har F-skattsedel Dalelvsbyn AB har haft det sedan 2008-01-31.

Dalelvsbyn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-31

556741-7901 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Dalelvsbyn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Dalelvsbyn AB så går det att nå dem via telefon på 0171-30353 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dalelvsbyn AB är Johansson, Sven Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ulf Richard som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Stark, Bengt Åke Ruben som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor.