Rely i Mälardalen AB

Uppsala län

Information

556744-5589 är organisationsnummer för företaget Rely i Mälardalen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rely i Mälardalen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Rely i Mälardalen AB finns i.

Rely i Mälardalen AB har varit registrerat sedan 2007-11-27 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rely i Mälardalen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-03-13.

Rely i Mälardalen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rely i Mälardalen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Rely i Mälardalen AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-440020 eller genom brev på följande adress:
GÅNSTAVÄGEN 4, 749 42, Enköping

Bolaget ska bedriva datakonsulting, programutveckling och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rely i Mälardalen AB och det är Vikström, Rolf Kenneth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jynnesjö, Lars Göran som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jynnesjö, Eva Sofia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Vikström, Susanne Margareta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor