Din Veterinär Smådjurspraktiken i Enköping AB

Uppsala län

Information

Bolaget ska bedriva veterinärpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Din Veterinär Smådjurspraktiken i Enköping AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Din Veterinär Smådjurspraktiken i Enköping AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2008-05-29 så skapades Din Veterinär Smådjurspraktiken i Enköping AB och bolaget är har F-skattsedel Din Veterinär Smådjurspraktiken i Enköping AB har haft det sedan 2008-06-19.

Din Veterinär Smådjurspraktiken i Enköping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-06-19

556759-0681 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Din Veterinär Smådjurspraktiken i Enköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Din Veterinär Smådjurspraktiken i Enköping AB så går det att nå dem via telefon på 0171-477730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Din Veterinär Smådjurspraktiken i Enköping AB är Lund, Helena Claudilla som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Marie Anette som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Bengt Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Hans Christian Andreas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Turesson, Björn Peter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Vallin, Britt Carina som är född 1967 och har titeln SuppleantJakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.