Maksy AB (Ica Nära Bergvreten)

Uppsala län

Information

556768-9327 är organisationsnummer för verksamheten Maksy AB (Ica Nära Bergvreten). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maksy AB (Ica Nära Bergvreten) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Maksy AB (Ica Nära Bergvreten) finns i.

Maksy AB (Ica Nära Bergvreten) har varit registrerat sedan 2008-11-03 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-01-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maksy AB (Ica Nära Bergvreten) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-02-05.

Maksy AB (Ica Nära Bergvreten) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Maksy AB (Ica Nära Bergvreten) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Maksy AB (Ica Nära Bergvreten) så kan ni göra det på telefon genom 0171-24170 eller genom brev på följande adress:
Bergvretsg. 1, 749 44, Enköping

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maksy AB (Ica Nära Bergvreten) och det är Karlsson, Sören Ebbe som är född 1972 och har titeln VD, Karlsson, Sören Ebbe som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl-Göran som är född 1942 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Finnberg, Annelie Helena Margareta som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor,