Mats Hellberg Åkeri

Uppsala län

Information

560224-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mats Hellberg Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mats Hellberg Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Mats Hellberg Åkeri finns i.

Mats Hellberg Åkeri har varit registrerat sedan 2001-12-17 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mats Hellberg Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-28.

Mats Hellberg Åkeri är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Mats Hellberg Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mats Hellberg Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 070-6391096 eller genom brev på följande adress:

Transporter av grus och schaktmassor. Plogning och sandning.

Det finns olika personer som har en koppling med Mats Hellberg Åkeri och det är Hellberg, Mats Ingemar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,